Falkao na ljeto odlazi iz Junajteda!

U smiraj prošlog letnjeg prelaznog roka kao bomba odjeknula je informacija da napadač Monaka Radamel Falkao prelazi u Mančester junajted!

Fudbal 05.03.2015 | 19:00
Falkao na ljeto odlazi iz Junajteda!

U pitanju je bila jednogodišnja pozajmica vredna 15.000.000 evra sa klauzulom o otkupu celog ugovora Kolumbijca na leto 2015. koje bi Mančester junajted koštalo 55.000.000 evra. Ipak, po informacijama koje poseduje francuski list Ekipa, Falkao se neće zadržati na Old Trafordu.

Ova odluka je doneta posle duela Đavola protiv Prestona koji je Junajted igrao sredinom februara. Protiv jedne drugoligaške ekipe Falkao nije doneo neku prevagu na terenu i posle 60 minuta je zamenjen. To je bio znak da od njegovog zadržavanja i otkupa celokupnog ugovora neće biti ništa.

Falkao jeste odigrao poslednju utakmicu u Premijer ligi protiv Sanderlenda, i iznudio je penal. Potrebno bi mu bilo da baš „poludi“ i odigra neverovatno dobro do kraja sezone da bi ostao u cvenom dresu. Međutim, očigledno je da su ga problem sa povredom, kao i aklimatizovanje u novoj sredini sprečili u tome da publici pokaže igre iz vremena kada je nastupao za Porto i Atletiko Madrid. Francuski list takođe piše da španski velikan Valensija prati razvoj ove priče i da bi Flakao čak mogao da pređe u Slepe miševe.

Komentari / 0

Ostavite komentar