Sulejmanijevi problemi u Benfiki!

Prekovremeni treninzi zarad dokazivanja Žesusu! Na njegovoj poziciji igraju Salvio, Gaitan, Ola Džon i Gonsalo Guedes...

Fudbal 05.03.2015 | 18:40
Sulejmanijevi problemi u Benfiki!

Miralem Sulejmani muku muči sa povredama. Od samog početka karijere u Benfiki nije ga htelo, rame, koleno, nema šta nije povređivao. Sada se napokon oporavio od poslednjeg peha, pa žarko želi da se ponovo dokaže treneru Žoržu Žesusu.

On je u januaru odigrao 52 minuta u meču Liga kupa Portugala sa Moreirom, ali se baš na tom meču požalio na bol u kolenu. Nije bilo ništa strašno, istegnuće ligamenata, ali za čoveka koji nema sreće sa povredama, to je možda značilo i kraj sezone, posebno zbog jake konkurencije koja vlada u šampionu najzapadnije evropske države.

Međutim, momak koji je ponikao u BSK iz Batajnice ne gubi nadu. Svaki dan trenira prekovremeno, više nego drugi, kako bi se što pre vratio u formu koja je potrebna da bi ga Žesus uopšte pogledao. Njegovu situaciju dodatno otežava dobra igra koju pokazuju konkurenti za krilne pozicije - Ola Džon, Eduardo Salvio i Niko Gaitan su postigli zajedno 15 golova u Primeiri.

Samim tim, vrlo teško će se dokazati i selektoru srpske reprezentacije Radovanu Ćurčiću. Ispred Miralema je dugačak i težak put, moraće dobro da razume onu staru poslovicu - preko trnja do zvezda.

Komentari / 0

Ostavite komentar