Koncert Zdravka Čolića u Areni Zagreb rasprodat

Mnogobrojni obožavatelji u ispunjenoj Areni tako će dočekati Dan žena, uz najveću muzičku ikonu sa naših prostora.

Zabava 04.03.2015 | 14:54
Koncert Zdravka Čolića u Areni Zagreb rasprodat

Ulaznice za koncert Zdravka Čolića 7. marta u Areni Zagreb potpuno su rasprodate u rekordnom roku. Mnogobrojni obožavatelji u ispunjenoj Areni do poslednjeg mesta tako će dočekati Dan žena uz najveću muzičku ikonu naših prostora.

- Sigurni smo da nas sve čeka koncert za pamćenje. Žao nam je onih koji nisu uspeli na vreme nabaviti ulaznice, ali više ih nema. I veliki kapacitet zagrebačke Arene pokazao se nedovoljan za najveću zvezdu na ovim prostorima. Sada prelazimo u fazu realizacije, sve je na svom mestu i kako treba da bude - Zdravko se raduje koncertu, dvorana je rasprodata, produkcija je spremna - doček će biti spektakularan! - poručio je Marko Perica, organizator zagrebačkog koncerta ispred agencije Fakat.

Zagrebački koncert Zdravka Čolića kruna je aktuelne turneje ''Vatra i barut'', koja je u godinu dana obišla sve najveće regionalne i evropske dvorane. Osim novih hitova, Čolina publika uživaće i u bezvremenskim klasicima, a dobra muzika i odlična zabava spojiće se u subotu 7. marta sa početkom u 20 sati.

Zdravko Čolić će nakon Zagreba nastupiti u Beču 14.marta, u Tuzli 21.marta i 11.aprila u Holandiji.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar