Severina u policiji

Hrvatsku pevačicu saslušala policija nakon što je otkriveno da "neko prati njenog sina Aleksandra".

Zabava 03.03.2015 | 10:06
Severina u policiji

Sredinom prošle godine, hrvatska pevačica Severina je prijavila policiji da nepoznati muškarci prate i slikaju njenog sina Aleksandra. Vučkovićeva je juče u zagrebačkoj policiji na saslušanju navodno navela da je "nepoznate muškarce unajmio njen bivši Milan Popović".

"Bivši dečko mi je često govorio da grešim što nemam telohranitelje i zaštitu i insistirao je na tome da mi ih obezbedi. Vrlo je moguće da je on, zbog našeg komplikovanog odnosa angažovao te ljude da nadgledaju našeg sina", rekla je Severina na saslušanju, prenosi "Alo".

Pevačica je, navodno, ipak dodala da je to Popović uradio ne samo zbog sinovljeve sigurnosti, već i činjenice da bi Severina tražila njegovu pomoć.

"Mislim da je Milan unajmio unajmio detektive da nas prate da bih ga, kada ih primetim da nas prate, zvala i tražila pomoć. Iako mi je teško da poverujem, moguće je da želi da me diskredituje".

Da neko prati i slika malog Aleksandra prva je primetila Severinina dadilja, dok se šetala sa detetom na igralištu. Ispričala je sve Severini i njenom menadžeru, koji je uspeo da uslika muškarce koji su pratili dete.

Izvor: Mondo

Komentari / 0

Ostavite komentar