Pjsma o Putinu hit na internetu

Pesma ruske pevačice Marije Jakuševe „Moj Putin“ za samo nekoliko dana napravila je pometnju u onlajn svetu – pregledana je više od milion puta, što su primetili i brojni svetski mediji koji su pisali o njoj.

Zanimljivosti 31.01.2015 | 17:40
Pjsma o Putinu hit na internetu

Dvadesetdevetogodišnja Marija Jakuševa, čije je umetničko ime Mašeni Maj, dolazi iz trećeg najmnogoljudnijeg ruskog grada, Novosibirska.

„Usprkos svetu, vraćaš nam Krim, i nakon toga, slobodan od svih, obnovićeš naš savez. A šta je sa mnom? Očarana sam i opčinjena...“, stihovi su pesme koja je deo Jakuševinog albuma koji je izdala prošle godine.

U prvom delu spota vidimo je u haljini ruskih boja, u kojoj, podižući ruke, poziva Putina da je povede sa sobom „u bolje sutra“.

U drugom delu nosi haljinu boja ukrajinske zastave pa se nalazi u ruševinama, pritom moleći predsednika Rusije da je izbavi i vodi sa sobom.


Mlada patriotkinja između ostalog peva: „Ti si Putin, ti si tako Putin, želim biti s tobom, vrištim za tobom, povedi me sa sobom“, prenosi The Moscow Times.

Izvor: RTS

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

SSR

31.01.2015 18:25

Da da i treba da mu pevaju .RUSKI PONOS :)Ma otom potom i mi cemo nasem Dodi neku pesmicu posvetit .Zasluzio covek ,,DA SAM KRAO KRA O SAM"

ODGOVORITE
Name

Propaganda

31.01.2015 18:53

Radi se samo o propagandi ruskog rukovodstva.

ODGOVORITE