JEZIVO: Kada je majka otišla, otac od mene pravio suprugu

Džudi van Nikerk (46) preuzela je dužnosti supruge svom ocu kada je majka napustila. Ona je održavala domaćinstvo, kuvala i čistila, ali njen otac očigledno nije nalazio da je to dovoljno, već je smatrao da treba u potpunosti da ispunjava bračne obaveze, pa ju je i silovao.

Svijet 30.01.2015 | 22:30
JEZIVO: Kada je majka otišla, otac od mene pravio suprugu

''Živeli smo kao muž i žena'', rekao je otac nesrećne devojčice na suđenju.

Pričajući o svom detinjstvu, Džudi je podvukla da većina dece ima srećno detinjstvo i lepe uspomene.

''Moje lepe uspomene iz detinjstva su kada me je otac učio da plivam i vodio me na izlete. Ali imam previše ružnih'', objasnila je Džudi za ''Daily mail''.

Ona je ispričala da je majka napustila kada je imala šest godina i da se vratila kada je napunila deset, ali je opet otišla.

''Svaki put kada je majka odlazila, otac je od mene pravio svoju ženu'', priseća se Džudi i dodaje da joj otac nije dozvoljavao ni da odlazi u školu, jer je ''imala previše obaveza u kući''.

''Morala sam da spremam hranu, brinem o celom domaćinstvu, perem veš ručno, nismo imali mašinu'', kaže Džudi.

Kada je napunila 13 godina brutalno ju je pretukao i zapretio da će je ubiti.

''Rekao mi je da sam zla i da nisam vredna njegove ljubavi. Kada sam napunila 14 godina, ostvario je svoju pretnju i pucao mi u grudi'', kaže Džudi.

Ona je te godine po drugi put ostala u drugom stanju, a kako je ispričala, želela je da zadrži bebu, s obzirom da joj je bilo nepodnošljivo da po ceo dan bude sama i zaključana.

''Ali otac nije želeo da neko sazna šta mi je uradio. Udario me je u stomak i terao me da se kupam u vreloj vodi, kako bih pobacila. Na kraju je on izvršio abortus u kući. Ofingerom'', kaže Džudi.

Džudi je 2004. godine primila poziv iz policije. Tada su joj saopštili da njen otac boluje od raka pluća i ona je rešila da ga poseti u zatvoru.

''Tada sam shvatila da moram da mu kažem da mi je stalo do njega. Nisam mogla da mu sudim. Rekla sam mu da ga volim. I tada sam najzad našla mir'', ispričala je Džudi.

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Majko milosna

31.01.2015 00:32

Kako to neko moze da uradi svojem djetetu. Kakav monstrum.

ODGOVORITE
Name

milomir

31.01.2015 03:35

Fuj, jedan Bože, to treba spaliti na lomači i ne treba bogami ni objavljivati.

ODGOVORITE
Name

crni

31.01.2015 06:11

Gori od ikakvog do sada teroriste, malo je smrtna kazna za njega, ja bih njega pod valjak.

ODGOVORITE
Name

zapad

31.01.2015 07:01

Truli zapad, đe ne poštiva otac kćer, žena čovjeka, đe normalno da se žena nabacuje bratu od muža, a da dajdza napadne amidzincu to sam tamo svojiem očma viđao.

ODGOVORITE
Name

BOA

31.01.2015 07:32

Za Zapad: Nije mi jasna kombinacija da dajdza-ujak napadne amidzinicu-strinu kome je on dajdza, a kome ona amidzinica ??? Da je zapad truo, jeste al ova kombinacija...

ODGOVORITE
Name

Hrki

31.01.2015 13:55

Pa evo ja zivim u Austriji i radim sa Turcima, oni se svi zene i udaju u najuzem krugu familije. Mozes mi Mujo zivotati objasniti je li i ovdje zapad kriv ?

ODGOVORITE