Pelegrini ''doliva ulje'' pred derbi sa Čelsijem!

Dijego Kosta mora da ublaži temperament, ne želim da pričam o Murinju! „Bila bi dobra stvar za njega da se malo promeni u budućnosti. Ovo ne pričam da bih stekao prednost pred sutrašnju utakmicu. Ne treba da da se ponaša na taj način, jer je veoma dobar igrač“, rekao je Čileanac.

Fudbal 31.01.2015 | 14:20
Pelegrini ''doliva ulje'' pred derbi sa Čelsijem!

Što smo bliži završnici engleske Premijer lige, sve je izvesnije da će se za šampionsku titulu boriti Čelsi i Mančester Siti. Trener Građana Manuel Pelegrini malo je podigao atmosferu pred sutrašnji derbi na Stamford Bridžu, pošto je govorio o temperamentu najboljeg napadača Plavaca Dijega Koste, koji je suspendovan na tri utakmice zbog gaženja Emrea Džana na utakmici sa Liverpulom i propustiće jedan od najvažnijih mečeva u sezoni.

„Bila bi dobra stvar za njega da se malo promeni u budućnosti. Ovo ne pričam da bih stekao prednost pred sutrašnju utakmicu. Ne treba da da se ponaša na taj način, jer je veoma dobar igrač“, rekao je Pelegrini.

Strateg Mančester Sitija engleskim novinarima nije želeo da dopusti da ga uvedu u polemiku oko nedavnih izjava Žozea Murinja povodom navodne zavere sudija protiv Čelsija.

„Ne pokušavajte konferenciju za medije da pretvorite u sukob, neću vam u tome pomoći. Takođe, ovo nije meč koji će odlučivati o šampionskoj tituli, imamo još 45 bodova u opticaju“, rekao je Čileanac.

Ipak, Čelsi u ovom tenutku ima pet bodova više od najbližeg pratioca i u slučaju pobede stekao bi osetnih osam bodova prednosti, što bi mu dalo ogroman vetar u leđa pred nastavak šampionske borbe.

Komentari / 0

Ostavite komentar