Smiješan video! Nole, šta ti je, uzeo si set?!

Novak Đoković i Stan Vavrinka odigrali su još jedan nezaboravan duel na Australijan openu, posle kog se prvi teniser sveta plasirao u svoje peto finale.

Tenis 30.01.2015 | 21:40
Smiješan video! Nole, šta ti je, uzeo si set?!

Meč Srbina i Švajcarca nije bio kvalitet kao prethodna dva njihova duela na Rod Lejver Areni, ali smo i ovoga puta gledali pet setova i puno sjajnih potez.

Zanimljiva scena viđena je u desetom gemu trećeg seta, ispostaviće se ključnom, kada je Vavrinka poslao loptu u mrežu, a Novak stigao do vođstva u setovima od 2:1.

Nole se okrenuo da proslavi poen sa svojim boksom i Borisom Bekerom, zatim otišao da uzme peškir i pripremi se za naredni gem, očigledno neznajući da je osvojio set. Kada se okrenuo uvideo je da su sakupljači loptica na terenu, a da je Stan odavno u svojoj stolici, pa mu tek tada ništa nije bilo jasno.

Iz ovoga se vidi koliko je prvi reket planete koncentrisan samo na ono što se događa na terenu.

Đoković će u nedelju protiv Endija Marija imati priliku da postane rekorder prvog Gren slema, ukoliko stigne do trofeja – svog ukupno petog.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

SAO BIRAC REPUBLIKA SRPSKA SDS-SRS SZP

31.01.2015 06:02

BRAVO NOLE SVI TE SRBI VOLE, TI SI SADA I PONOS I DIKA, MI IMAMO SRPSKOG POBEDNIKA . SVAKATI POBEDA ZLATA VREDI CEO SVET TE I BODRI I GLEDI. BRAVO NOVACE POBEDNICE. SA PLANINE VILA KLICE ZIV NAM BIO POBEDNICE. NOLE SRECNO IDEMO DALJE BOG TE BLAGOSOVIO I SRPSKOM NARODU PODARIO.SRECNO NOLE BOSANCITE VOLE.

ODGOVORITE