Žestoke provokacije pred ''Old firm''!

Seltik dobija Rendžers i sa povezom preko očiju! "Pitanje je samo sa kojom razlikom. Jaz između dva tima je ogroman", komentariše proslavljeni Kris Saton.

Fudbal 30.01.2015 | 23:20
Žestoke provokacije pred ''Old firm''!

Posle toliko vremena konačni praznik u škotskom fudbalu. Udariće Seltik na Glazgov. Ali Kris Saton, ljubimac navijača Kelta, smatra da ovaj okršaj u nedeljnom polufinalu Liga kupa na Hempden parku neće biti ni nalik onima iz najslavnijih dana. Jednostavno, Seltik je previše jak za Glazgov, tvrdi Saton.

"Navijači Rendžersa su mogli komotno da kupe ulaznice samo za prvo poluvreme, jer će ih Seltik, ako bude koristio šanse, već za prvih 45 minuta primorati da beže ka izlazu. Iskreno, mislim da će Seltik uništiti ljutog rivala na terenu", napisao je Saton u kolumni u Rekord Sportu uz ogradu da sve to ne piše zbog navijačkog opredeljenja, već zbog objektivne razlike u kvalitetu.

"Čak i da Rendžers odigra svoj najbolji meč, a Seltik ne bude ni blizu vrhunca komforno će slaviti. Čak bih išao toliko daleko da kažem da bi igrači Seltika bukvalno mogli da igraju sa povezom preko očiju i opet pobede na Hempdenu. Pitanje je samo sa kojom razlikom, sve je moguće, jer je jaz između dva tima ogroman".

Navijačima Glazgova ove reči sigurno ne prijaju. A tek je pitanje koliko će im prijati sve ono što će se u nedelju dešavati na Old Firmu.

Komentari / 0

Ostavite komentar