AO, Halep: Uzor su mi sestre Vilijams!

Treća teniserka sveta Simona Halep izjavila je da se uvek divila sestrama Vilijams, koje je posmatrala kao teniske uzore.

Tenis 28.01.2015 | 17:00
AO, Halep: Uzor su mi sestre Vilijams!

Halep je u utorak završila učešće na Australijan openu u četvrtfinalu, porazom od Ruskinje Jekatarine Makarove sa 6:4, 6:0.

„Kada sam bila mlađa, često sam ih gledala. One su mi bile uzori jer su veoma borbene. I dalje igraju, iako jedna ima 30, a druga 34 godine. To je neverovatno, impresivno. One su velike šampionke, i po mom mišljenju, imam još mnogo toga da učim od njih“, rekla je Halep.

Ona je potom dala veoma čudnu izjavu, rekavši da je četvrtfinale Australijan opena dovoljan rezultat za nju.

„Prošle godine sam imala veliki rezultat ovde, sada ne mogu reći da je preterano veliki, ali je za mene dovoljan. Počela sam dobro godinu – osvojila jednu titulu i ovde odigrala nekoliko dobrih mečeva. Imam samopouzdanja da će ova godina biti bolja nego prethodna, želim da unapredim igru i mentalni pristup. Mislim da sam na pravom putu da odem na još viši nivo, ali je teško – svi mečevi su teški na ovom nivou, svi žele da me pobede jer sam u vrhu. Znam to iz prošlosti, imala sam isti mentalitet. I dalje želim da igram sa uživanjem i budem opuštena na terenu jer neću da osećam pritisak“, dodala je Simona.

Komentari / 0

Ostavite komentar