EL - Obradović pred Zvezdu: Neće mi biti lako!

Trener košarkaša Albe Saša Obradović rekao je da će utakmica protiv Crvene zvezde u petom kolu Evrolige biti izuzetno čudna za njega, jer će prvi put u karijeri voditi ekipu protiv tima za koji navija.

Košarka 28.01.2015 | 21:00
EL - Obradović pred Zvezdu: Neće mi biti lako!

Obradović je ponikao u Zvezdi, a njen dres nosio u tri navrata i bio član generacije koja je 1993. godine osvojila titulu.

"I dalje navijam za Zvezdu, kad god stignem. Drago mi je da je klub u kojem sam odrastao sada u boljoj situaciji u odnosu na prethodne godine. Ovo će za mene biti čudno iskustvo, jer ću prvi put u karijeri voditi ekipu protiv 'mog kluba", rekao je Obradović i pohvalio ekipu Dejana Radonjića, a pogotovo atmosferu koju prave "delije".

"Pobeda za obe ekipe znači mnogo. Zvezda ima talentovan, snažan i atletski tim. Igranje u Pioniru će biti još teže, jer većina mojih košarkaša nije navikla da igra u takvoj atmosferi", istakao je Obradović.

Ni jednom rivalu nije lako kada gostuje u Beogradu, a na to je podsetio i krilni košarkaš Albe Aleks King.

"Zvezda je mlad tim sa dosta potencijala, imaće veliku podršku publike. Pokušaćemo da iskoristimo iskustvo i odigramo pametno. Drago mi je što ću se sastati sa saigračem iz reprezentacije Nemačke Majkom Cirbesom, koji ove sezone igra izuzetno dobro", rekao je King.

Utakmica Crvena zvezda - Alba igra se u četvrtak od 20.45 u dvorani Pionir, gde crveno-beli traže prvi trijumf u drugoj fazi Evrolige.

Komentari / 0

Ostavite komentar