Dječak sa fotografije danas drma Evropu

Temeljan je u radu i perfekcionista, njegov uspjeh prije svega je rezultat strategije i vrijednog rada.Dok žene danas uzdišu za njim zbog njegovog izgleda, stila oblačenja i ležernosti, prijatelji i bliski poznanici tvrde da je on "mnogo više od lijepog lica" i da je svojim radom zaslušio uspjeh koji je ostvario.
Znate li o kome je riječ?

Svijet 27.01.2015 | 21:57
Dječak sa fotografije danas drma Evropu

Dečak sa fotografije danas drma Evropu! Slika je napravljena je prije tri decenije, momak sada ima 40 godina i rođeni je Atinjanin. Proteklih dana vidio ga je cijeli svijet, nijedan političar nije toliko prikazivan.

Aleksis Cipras je nedavno postao najmlađi premijer Grčke u posljednjih 150 godina. Dok žene uzdišu za njim zbog njegovog izgleda, stila oblačenja i ležernosti, prijatelji i bliski poznanici tvrde da je on “mnogo više od lijepog lica”.

Navode da je temeljan u radu i perfekcionista, te da je njegov uspjeh prije svega rezultat strategije i vrijednog rada.Politikom je počeo da se bavi još kao tinejdžer, kada je bio u srednjoj školi, kao član omladine Komunističke partije.

Kada su 1990. godine izbili studentski i učenički protesti zbog reforme školstva, ovaj tinejdžer je vrlo brzo postao glavni pregovarač s vladom.

Ostaće upamćena njegova izjava:

“Želimo da imamo pravo da sami odlučimo da li ćemo da idemo na čas”.

Ipak, ono što ga je dovelo u epicentar političkih zbivanja na starom kontinentu jeste kriza i oštre mere štednje koje su u Grčkoj provodili njegovi prethodnici.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

holland

28.01.2015 04:56

Vidjecemo kako ce drmat za mjesec dana,on je obeco ono sto narod hoce da cuje, medjutim,stvarnost je drugacija, kad Evropa zavrne pare pa kad ne bude imao da isplati penzije i plate onda ce on pjehe za Njemacku kod Merkel..ovaj sindrom obecavanja je u Bosni vrlo dobro poznat.

ODGOVORITE
Name

ЖИКА ПД

28.01.2015 12:53

МА ОН НИЈЕ НИ ДО КОЉЕНА НАШЕМ ДОДИКУ (ДОДИ)!

ODGOVORITE
Name

Goran Rajkov

31.01.2015 08:33

Nikome bog ne daje iskušenja koje taj nije u stanju savladati, bio on čovek ili država. Ne zaboravite to ljudi.

ODGOVORITE