EL: Stiže Alba, ulaznica vrlo malo!

Ulaznice za utakmicu Crvena zvezda - Alba prodavaće se od sredu. U prodaju pušten jako mali broj karata…

Košarka 28.01.2015 | 11:00
EL: Stiže Alba, ulaznica vrlo malo!

Košarkašima Crvene zvezde Telekom u četvrtak predstoji meč protiv berlinske Albe u okviru petog kola Grupe E Top 16 faze Evrolige.

Ulaznice za ovu utakmicu biće u prodaji od srede na svim poslovnicama Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar i još 100 prodajnih mesta širom Srbije) od 10 časova.

S obzirom na činjenicu da je prodato čak 4.289 sezonskih ulaznica i da jedan broj karata na osnovu ugovora pripada sponzorima, da je kapacitet Pionira znatno manji u odnosu na kapacitet Kombank arene, veoma mali broj ulaznica će se naći u prodaji.

Karte za tribine koštaju 600, a za parter 900 dinara. Za plavu i belu ložu je neophodno izdvojiti 1200, a za ložu 1500 dinara. Cene ulaznica za počasna mesta tik uz teren su 10.000 dinara.

Ovom prilikom KK Crvena zvezda je još jednom apelovala na navijače da navijaju fer i sportski, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren, upotrebe lasera ili pirotehničkih sredstava, jer bi svaki i najmanji incident mogao da ima nesagledive posledice za klub.

Zvezda je posle četiri kola sa skorom 0-4, dok Alba ima 2-2. Meč počinje u 20.45.

Komentari / 0

Ostavite komentar