Veoma čudna sudbina Viktora Valdesa...!

Sa Barsom i Španijom osvojio je sve, a sada je debitovao za mladi tim Junajteda! "Čast mi je što sam debitovao za mladi tim Mančester junajteda", poručio je 33-godišnji golman...

Fudbal 27.01.2015 | 17:40
Veoma čudna sudbina Viktora Valdesa...!

Nismo sigurni da li je mladi Viktor Valdes nekada davno sanjao o tome da obuče dres Mančester junajteda, ali ono u šta smo uvereni - sigurno nije verovao da će za Đavole debitovati u derbiju mladih timova!

Ali takva je sudbina 33-godišnjeg asa, koji je sa Barselonom i reprezentacijom Španije osvojio sve, a svoj prvi meč u redovima Đavola odigrao je na ragbi terenu ekipe Lej Centurionsa, pred nešto više od 5.000 navijača! I to protiv dečurlije Liverpula, u susretu koji je završen pobedom „Đavolčića“ s rezultatom 2:1.

Bila je to prva zvanična utakmica nekadašnje prve rukavice katalonskog giganta još od marta 2014. godine, kada je protiv Selte doživeo tešku povredu prednjih ukrštenih ligamenata, posle čega je zatvorio svoje 12-godišnje poglavlje u Kataloniji.

Verovatno je Valdes razmišljao o lepom i sunčanom vremenu i plažama u pretoploj Španiji u trenucima kada je Džerom Sinkler u 42. minutu zatresao njegovu mrežu i anulirao pogodak Nika Pauela.

Ipak, na kraju Junajted je slavio, a Valdes je posle utakmice kratko prokomentarisao:
"Bila mi je čast da debitujem za mladi tim Mančester junajteda".

Da li da mu verujemo na reč?

Komentari / 0

Ostavite komentar