Zvezda: Nije nas niko napao u Podgorici!

Tim menadžer crveno-belih Nebojša Ilić demantovao je informaciju da je bilo fizičkih sukoba košarkaša Zvezde i rukovodstva domaćina u dvorani Budućnosti.

Košarka 27.01.2015 | 13:40
Zvezda: Nije nas niko napao u Podgorici!

Snimak nasrtaja na košarkaše Zvezde posle utakmice protiv Budućnosti pokazao je deo dešavanja pred svlačionicama dvorane "Morača".

Psovke na dva jezika, pomeranje igrača Zvezde ka stepenicama i koškanje počeli su, prema pisanju portala "Blic", povikom Jake Blažiča: "Ne damo rekord".

Na to su, navodno, čelnici podgoričkog kluba reagovali kretnjom ka igračima Zvezde, posle čega je počelo koškanje.

Tim menadžer Crvene zvezde Telekom Nebojša Ilić demantovao je u razgovoru za "Večernje novosti" da se dogodilo bilo šta dramatično. Rekao je da je sve proteklo u najboljem redu.

"Pod utiskom uzbudljive utakmice, igrači oba tima dobacivali su jedni drugima, što je sasvim uobičajeno posle ovakvih mečeva. Nikakvog kontakta nije bilo, niti čelnici Budućnosti imaju bilo kakve veze sa tim. Zaista mi nije jasno zbog čega se plasiraju neosnovane informacije. Sve je proteklo u najboljem redu pre, za vreme i posle meča", rekao je Ilić za "Novosti" i zahvalio domaćinu na srdačnom prijemu u Podgorici.

Komentari / 0

Ostavite komentar