Kina baš suđena Lazoviću!

Špic Partizana ima i ponudu Tjandžin Tede, fantastični finansijski uslovi bi mogli da ga odvedu iz Humske 1.

Fudbal 27.01.2015 | 08:00
Kina baš suđena Lazoviću!

Kako se bliži kraj prelaznog roka, tako postaje sve izvesnije da će Partizan teško uspeti da se odupre nameri inostranih klubova da angažuju njegov tandem napadača. Petar Škuletić se nalazi blizu transfera u Hamburg, a rastu šanse da crno-beli ostanu i bez iskusnijeg člana navalnog reda - Danka Lazovića.

Pre dve sedmice saznalo se da je reprezentativac Srbije na listi želja Aleksandra Stanojevića koji bi ga rado video u Peking Enterprajzu, ali bivši šef struke Parnog valjka nije jedini koji želi Lazovića u Kini. Za njega su zainteresovana još dva kluba, Tjandžin Teda (trener Ari Han) i Gvangžu RiF (šef struke Kozmin Kontra).

Oba kluba su finansijski izuzetno stabilna i ne bi im bio problem da izdvoje novac za platu Danka Lazovića, koji ima otvoren ugovor sa Partizanom i kao takav praktično može da napusti Humsku 1 u svakom trenutku. Čak i kad počne prolećni deo šampionata u Superligi, pošto prelazni rok u Kini traje sve do 27. februara.

Kako se može čuti, fantastična finansijska ponuda je jedan od razloga zbog koje bi 32-godišnji špic mogao da završi treći mandat u Partizanu. Ne i jedini, jer najpre želi da vidi s kakvim timom će ekipa Marka Nikolića dočekati nastavak borbe za titulu prvaka i navodno će odluka zavisiti i od toga da li će Petar Škuletić ostati u klubu. U tom slučaju bi porasle šanse da Lazović, bez obzira na pozive iz Kine, na proleće nastavi da nosi crno-beli dres, sve do isteka ugovora (jun 2015), a pod uslovom da prvi strelac lige pređe u Hamburg (ili neki drugi klub) i on bi krenuo u još jednu avanturu preko granica Srbije.

Tokom zimskog prelaznog roka Danko Lazović je već imao mogućnost selidbe u Aziju, ali je uprkos pozivima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata ostao na raspolaganju Marku Nikoliću i trenutno je na prpremama u Beleku, gde crno-beli u utorak igraju drugu pripremnu utakmicu protiv švajcarskog Ciriha (15.30).

Komentari / 0

Ostavite komentar