Parma na ''srpski'' način: Huligani prijete igračima!

Raspad na stadionu “Enio Tardini“ po odlasku predsednika Tomaza Đirardija. Navijači zavode red!

Fudbal 26.01.2015 | 23:20
Parma na ''srpski'' način: Huligani prijete igračima!

Prošle sezone šesto mesto na tabeli Serije A. Ove zime na stadion "Enio Tardini" stigli su Silvestre Varela i Kristijan Rodrigez, igači koji su imali lošu polusezonu u Vest Bromu i Atletiku, ali su prethodno sa Portom osvajali i Primeiru i Ligu Evrope. Stigao je i Antonio Noćerino, zvuči kao stanje redovno? Greška! Parma je na začelju tabele, u prvih 20 kola osvojila je samo devet bodova, sigurna zona deset koraka je ispred, ali tek su zbivanja sa utakmice protiv Ćezene pokazala koliki su kanal iskopali čelnici kluba.

Bivši predsednik Tomazo Đirardi digao je sidro pošto mu zbog poreskih obaveza nije dozvoljeno da igra u Ligi Evrope. Klub je prodao Albancu Rezartu Tačiju. Silna obećanja, ali... Istog dana kada su Varela i Rodrigez predstavljani kao nova pojačanja pojavila se informacija da je Antonio Kasano tužio Parmu zbog neisplaćenih plata. Klub se nespretno branio tvrdnjama da je Kasano samo pismeno zatrazio od uprave da izmiri obaveze.
"Apsolutno beskorisno", bio je pomalo arogantan stav uprave.

Međutim, Kasanova supruga Karolina potvrdila je na društvenim mrežama da je tužba zaista podneta. Iskusni napadač izostavljen je iz startne postave za duel sa Ćezenom. Parma je izgubila sa 1:2. Navijači su izgubili strpljenje. Kao po običaju na udaru se našao baš Kasano, koji je igrao samo drugo poluvreme. Krenulo je nešto žustrijom raspravom sa navijačima kraj tribine, da bi se jedan od njih, poznat po imenu Frambo, ubrzo našao na terenu. Preteći podignut prst, šta je tačno izrečeno nije poznato, ali nesumnjivo neprijatna scena na Tardiniju.

Čudno neko vreme došlo kad je temperamentni Kasano taj koji se ponaša trezveno.

Komentari / 0

Ostavite komentar