Što Jovović ne dolazi?! Delije rekle - STOP! A zašto?!

Fudbaler Sutjeske, čija je promocija bila zakazana na stadionu "Rajko Mitić", kleo se na vernost Partizanu i kačio slike iz "Pionira" sa utakmica crno-belih. Spekuliše se da je to razlog zbog kog transfer nije ostvaren.

Fudbal 26.01.2015 | 15:40
Što Jovović ne dolazi?! Delije rekle - STOP! A zašto?!

Promocija mladog fudbalera Sutjeske Vladimira Jovovića, već je bila zakazana u Ljutice Bogdana, ali je u poslednji čas prvo pomerena, pa otkazana.

Isprva, u subotu, stiglo je obrazloženje da je zakazalo ozvučenje, a potom se i poslovni direktor kluba Stefan Pantović obratio javnosti i poručio da je zapalo u pregovorima sa crnogorskim klubom.

Samo dan kasnije, u nedelju, generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić i počasni predsednik kluba Dragan Džajić ranije su napustili pripreme ekipe u Sloveniji i vratili se u Beograd, nezvanično da bi rešili probleme nastale u vezi s Jovovićevim transferom, ali svi su izgledi da problemi nisu poslovne, već navijačke prirode.

Zaista, Facebook stranica mladog crnogorskog reprezentativca nedvosmisleno upućuje na to da su mu draže crno-bele boje, što samo potvrđuje verziju priče da su transfer zapravo stopirale - Delije!

Jovović je u toku prošle godine kačio statuse poput: "FK SUTJESKA - FK PARTIZAN - VEČNO ŽIVEĆE - NJIMA DAJEM SVE!!!" (i to tačno na dan kada su crno-beli dobili prolećni 'večiti derbi' prošle sezone), a potom su se pojavile i slike iz "Pionira" sa utakmica crno-belih i "check in" na grupi koju su napravili navijači Partizana: Hala ''Pionir'' - Mesto gde novac gubi vrednost.
U klubu nismo uspeli da dobijemo ni demanti, ni potvrdu ove verzije, pa stoga vama ostavljamo da procenite da li je zapelo oko dinamike isplate obeštećenja crnogorskom klubu, uz neophodne garancije ili je problem nešto drugo.

Uglavnom, zakazana, pomerena, pa otkazana konferencija za medije na kojoj je trebalo da bude predstavljen Jovović - do objavljivanja ovog teksta nije zakazana opet. Da li će? Videćemo...

Komentari / 0

Ostavite komentar