Jaja Ture u Interu?!

Trener Intera Roberto Mančini želi da svoj tim pojača Jajom Tureom koga poznaje iz dana kada je bio na klupi Mančester Sitija.

Fudbal 26.01.2015 | 17:20
Jaja Ture u Interu?!

Defanzivni vezni fudbaler je već neko vreme nezadovoljan u taboru građana, a ’Nerazuri’ planiraju da ga dovedu za 9 miliona evra.

"Trenirao sam Jaju u Mančester Sitiju, on je jedan od najboljih igrača na svetu. Videćemo šta će se desiti, ali Inter je privlačnija destinacija od mnogih drugih timova jer ima stogodišnju istoriju i brojne trofeje", rekao je Mančini.

Reprezentativac Obale Slonovače se trenutno nalazi sa nacionalnim timom na Kupu afričkih nacija u Ekvatorijalnoj Gvineji, a nedavno je izjavio da nije siguran da li će sledeće sezone igrati za Mančester Siti.

Mančini i Ture su sarađivali tokom tri sezone u taboru ’Građana’, a Inter je u januarskom prelaznom roku krenuo u rekonstrukciju tima posle loših rezultata u prvom delu sezone.

U klub su stigli nemački reprezentativac Lukas Podolski, koji je pozajmljen od Arsenala, Đerdan Šaćiri je otkupljen od Bajerna, a najnovije pojačanje je doskorašnji vezni fudbaler Dinama iz Zagreba Marcelo Brozović.

Inter je loše počeo i drugu polusezonu, pošto su u nedeljnom meču poraženi od Torina 1:0 golom u nadoknadi vremena.

Komentari / 0

Ostavite komentar