Prnjavor: U saobraćajki poginuo otac tri kćerke

U nesreći kod Prnjavora nastradao Predrag Stojaković (38). Prizor je bio jeziv - rekli su za "Novosti" vatrogasci.

Republika Srpska 26.01.2015 | 08:36
Prnjavor: U saobraćajki poginuo otac tri kćerke

Tridesetosmogodišnji P. S. iz Paramija, kod Prnjavora, nastradao je u subotu predveče, u teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka - Klašnice - Prnjavor, u prnjavorskom naselju Lišnja, saopštila je u nedelju policija.

"Novosti" saznaju da je život izgubio Predrag (Veselka) Stojaković. On je preminuo odmah, na mestu udesa, od jačine sudara njegovog automobila "džeta", kojim je upravljao, i teretnog vozila "volvo", kojim je upravljao Aleksandar Šormaz (48), iz Mrkonjić Grada.

- Mada smo od trenutka dojave na mesto udesa stigli za nepunih 15 minuta, u oštećenom automobilu uočili smo beživotnog telo muškarca. To nam je potvrdilo i pristiglo medicinsko osoblje. Međutim, uspeli smo da izvadimo nastradalog tek uz upotrebu specijalnog alata. Prizor je bio jeziv - rekli su za "Novosti" prnjavorski vatrogasci.

Na uviđaju se pojavio i dežurni tužilac banjalučkog okružnog tužilaštva. Istraga treba da utvrdi da li je osnovana prva, nezvanična verzija da je do nesreće došlo tako što je Stojaković sa proširenja pored desne ivice kolovoza uključio se u saobraćajnu traku kojom se kretao Šormaz magistralnim putem iz Prnjavora u pravcu Klašnica. Sumnja se da je tada i došlo do sudara, koji je za Stojakovića bio koban.


PORODICA

PREMA saznanjima "Novosti", nastradali Predrag Stojaković je bio izuzetno dobar i vredan čovek. Bavio se poljoprivredom, a nije birao ni druge poslove kako bi prehranio četvoročlanu porodicu. Pre neku godinu prerano mu je umrla sestra. Iza njega su ostali supruga i tri kćerke, koje idu u prvi i drugi razred srednje, a najmlađa u deveti razred osnovne škole.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

munja

26.01.2015 07:47

Od Boga je, ne smijemo se ljutiti na Boga.Žalost je velika.

ODGOVORITE
Name

Djeneral

26.01.2015 08:02

Strasno! Minja kaze od boga je? Bog toliko voli ljude, a narocito djecu da ih ostavlja da ginu ko vrapci, a decu ostavlja bez hranioca! Vjerovatno ce reci "tako je zapisano".

ODGOVORITE
Name

ne mogu da vjerujem

26.01.2015 09:43

Munjo,pravo si munjen!

ODGOVORITE
Name

Simo

26.01.2015 12:31

Sta reci na ovako tuznu vijest. Zalosno! A i taj dio puta je stvarno katastrofa. Svakodnevno udesi

ODGOVORITE