Čije grudi su bolje-domaće ili strane?

Kažu da je samo jedan pogled dnevno na ženski dekolte lekovit i da momentalno popravlja raspolioženje. Predstvljamo vam najprivlačnije, ali i jedne od najvećih grudi sa naše i strane javne scene, a vi procenite koje vam se više sviđaju.

Zabava 23.01.2015 | 14:54
Čije grudi su bolje-domaće ili strane?

Dara Bubamara vs Kejt Apton - Već nekoliko puta je poznata pevačica Dara Bubamara isticala kao obožava svoje velike prirodne grudi, i da su one zapravo razlog zavisti njenih koleginica.Sa druge strane, još jedna prirodna lepotica, Kejt Apton može da se pohvali velikim grudima.

Soraja Vučelić vs. Kim Kardašijan - Najoznatija srpska starleta, Soraja Vučelić ne propušta da svoje hirurški uvećane grudi stavi u prvi plan, bilo kada se fotografiše za društvene mreže, ili kada gostuje u emisijama.Njena suparnica u ovom okršaju je svetski poznata starleta Kim Kardašijan koja je slavu takođe stekla eksploatacijom svojih oblina. I snimkom seksa razume se.

Emili Ratajkovski vs. Jelena Karleuša - Glumica i fotomodel Emili Ratajkovski protiv dive Jelene Karleuše. I dok je jedna plavuša druga je brineta, ali obe umeju da svoje fanove počasta fotografijama zanosnog dekoltea.Ko je ovog puta bolji, procenite sami.

Ceca Ražnatović vs. Džordan Karver - Američka starleta Džordan Karver protiv naše folk dive Cece Ražnatović. Obe su sitne građe a bujnog poprsja a vi odlučite koji je lepši.

 

Izvor: Blic

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

divlja jabuka

23.01.2015 13:59

Priznam i volim samo prirodno. Ovom prilikom, zahvaljujem se djevojkama koje nisu radile plastične operacije na sebi.

ODGOVORITE
Name

007

23.01.2015 14:25

PRIRODNO,A DOMAĆE.

ODGOVORITE
Name

Домаће

23.01.2015 17:02

Гледајте домаће!

ODGOVORITE
Name

nedjo2

23.01.2015 21:54

One koje se najvise pipaju i doje

ODGOVORITE
Name

Nema vise domaceg

23.01.2015 22:02

Mozda kod starijih. Vi, dragi moji, gledaje silikone. Ceca je po medijima povecavala grudi u Brazilu. Zar vi 92'mislite ona bi vam dala da to stisnete?

ODGOVORITE
Name

papagaj

25.01.2015 10:26

Ovdje muškarci (po)malo lažu. Svako više voli tuđe nego svoje, pa i djevojke i žene uzimaju tuđe, nažalost mrtve silikone. Muškarci više vole vrabca u ruci nego goluba na grani, bar sam ja takav.

ODGOVORITE