Vepar divljao u centru Vlasenice

Vepar težak više od 100 kilograma izazvao je danas lakšu saobraćajnu nezgodu u centru Vlasenice, napravivši prethodno pometnju među građanima pred marketom "Zvorničanka".

Republika Srpska 04.01.2015 | 19:07
Vepar divljao u centru Vlasenice

Očevici kažu da se vepar iznenada pojavio pred marketom u centru Vlasenice, te da je bilo očigledno da je životinja ranije ranjena i progonjena.

Vepar, koji je bio izbezumljen i uplašen, upao je u obližnji podrum pića i porušio sve što mu se našlo na putu, nakon čega je izjurio iz prodavnice i udario u opel koji se kretao Romanijskom ulicom.


Dezorjentisani vepar potom se vratio u podrum pića, gdje su ga sačekali i ustrijelili lovci lokalnog Udruženja "Igrišta", koji su u međuvremenu alarmirani.

Lovac Radisav Mitrović rekao je da ranjena životinja može da bude veoma opasna.

"Vraćali smo se iz lova kada su nam javili da se vepar pojavio u gradu. Sačekali smo ga dok se nije umorio, jer je bio izbezumljen i bijesan", kaže Mitrović.

Lovac Radivoje Kurtuma kaže da je u svojoj dugogodišnjoj lovačkoj karijeri samo jednom vidio vepra u centru grada.

"U Kladnju je 1988. na sličan način vepar ušao u hotel. Takođe je bio ranjen, gonili su ga psi i kada je u takvoj situaciji on nema puno vremena da razmišlja, već bježi gdje mu je lakše", rekao je Kurtuma.

Komandir Policijske stanice u Vlasenici Dragan Jovičić rekao je da su uviđaj na licu mjesta obavili pripadnici vlaseničke policije i Stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik.

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Svasta

04.01.2015 20:14

AAHAHHA sta sve neces cuti?? Vepar divlja u centru grada!

ODGOVORITE
Name

Direkt

04.01.2015 20:46

Iz šume pa pravac u podrum pića. :D

ODGOVORITE
Name

Uočeno

04.01.2015 21:26

Tako i milokrad divlja u Banjaluci. I nikom ništa. U Vlasenici očito ne bi mogao.

ODGOVORITE
Name

moki sa istoka

04.01.2015 22:45

Ko kaze da je Vlasenica grad? Obicna selendra

ODGOVORITE
Name

Crni

05.01.2015 09:45

Imaju lovo čuvari oni će to očistiti nemoj da tko dira !

ODGOVORITE
Name

Kobac

05.01.2015 12:04

Svi su oni iz vlasenice I okoline da ne nabrajam ta sela kao ti Veprovi to treba zagraditi da nemaju kontakta sa normalnim ljudima koji su mogli otići u svijet skupili su pare da ispune svoje sne da postanu Sarajlije sve Alija i Milošević krivi Za to što su im dozvolili tako da to sve bude .

ODGOVORITE