Sesk: Leo, dođi u Čelsi!

Španski reprezentativac Sesk Fabregas, izrazio je želju da njegov bivši saigrač iz Barselone Lionel Mesi pojača redove Čelsija, kluba u koji je letos stigao.

Fudbal 24.12.2014 | 09:40
Sesk: Leo, dođi u Čelsi!

Ovaj 27-godišnji pouzdani vezista jedan je od ključnih igrača Žozea Murinja u tekućoj sezoni, a u intervjuu za španski radio "Marka" istakao je da bi voleo da vidi sjajnog Argentinca na Stamford Bridžu.

"Voleo bih da vidim Mesija u Čelsiju. On je legenda Barselone i promenio je istoriju tog kluba, tako da zaslužuje i da završi karijeru u dresu Katalonaca, ali kao aktivan igrač voleo bih Mesija ponovo pored sebe na terenu", izjavio je Fabregas.

Španac se osvrnuo i na svog sadašnjeg trenera Žozea Murinja i rekao da se njegova fudbalska filozofija ne razlikuje puno u odnosu Barsin sistem igre.

"Barselona ima svoj prepoznatljiv stil, ali i mi igramo slično. Trudimo se da imamo uvek loptu u posedu i da dominiramo tokom čitave utakmice. Sistem je drugačiji, ali je filozofija slična. Murinjo je inteligentan trener. Uglavnom se prilagođava igračima kojima raspolaže u ekipi i njegovi timovi igraju na različite načine", konstatovao je vezista Čelsija.

Fabregas je letos iz Barselone stigao na Stamford Bridž za sumu od 44 miliona funti, a do sada je na 22 nastupa u svim takmičenjima postigao tri pogotka i sakupio 16 asistencija. Za reprezentaciju Španije odigrao je 92 utakmice i u 13 navrata bio strelac.

Komentari / 0

Ostavite komentar