ABA: Novi ispit za Partizan - mora pasti Solnok!

Košarkaši Partizana su utakmicu protiv Budućnosti "morali" da dobiju, ali su je izgubili i samo još više otežali borbu za jedno od prva četiri mesta, odnosno plasman u plej-of ABA lige, a novi ispit čeka ih već u utorak protiv Solnoka od 20 časova.

Košarka 23.12.2014 | 00:00
ABA: Novi ispit za Partizan - mora pasti Solnok!

Navijače crno-belih više od novog, sedmog poraza u 13 mečeva, brine igra srpskog šampiona, koja je daleko od idealne, sa akcentom na nedostatak ideje u napadu. Ekipa iz Humske još nije rešila problem sa osnovnim plejmejkerom i kako vreme prolazi, a Milenko Tepić gubi i ono malo preostale svežine, Partizanu je sve teže.

Partizan duelom protiv Solnoka otvara drugi deo sezone na Jadranu i suvišno je isticati šta je činiti pulenima trenera Duška Vujoševića. Srpski i mađarski tim imaju identičan učinak u dosadašnjem delu takmičenja, a jednu od šest pobeda Partizan je upisao upravo protiv Solnoka.

Gosti su u usponu forme, što potvrđuje trijumf protiv Bešiktaša (68:67) u Istanbulu, ali i minimalan poraz od Cedevite, u nedelju u Zagrebu (74:73).

Kada su u pitanju međusobni dueli crno-beli vode sa 3:2, s tim što se Mađari prošle sezone nisu pojavili u "Pioniru" i ovaj meč je registrovan službenim rezultatom 20:0.

Komentari / 0

Ostavite komentar