Grobari izabrali: Fofana je broj 1!

Navijači Partizana za najboljeg igrača u ovoj godini izabrali su Ismaela Beka Fofanu, napadača koji je ove sezone odigrao svega devet mečeva.

Fudbal 22.12.2014 | 19:20
Grobari izabrali: Fofana je broj 1!

Iako su prethodnih godina smatrali da su najbolji oni koji to i jesu bili, poput Vladimira Stojkovića, Ivana Ivanova, Lazara Markovića ili Klea, ovaj put su na poseban način pokazali "poštovanje" prema klubu.

Anketa na zvaničnom klupskom sajtu trajala je do ovog ponedeljka, 22. decembra i Fofana svakako nije pokazao na terenu da je najbolji. Nije ni imao mnogo prilika, jer je u trećem planu Marka Nikolića, pa je odigrao tek devet utakmica (pet u Superligi, dve u Ligi Evrope, jedan u kvalifikacijama za Ligu šampiona i jedan u domaćem Kupu), ukupno na terenu proveo 203 minuta i postigao tri gola.

Trofej je bez sumnje trebalo da pripadne Petru Škuletiću koji je gotovo sam doneo titulu i blistao ove jeseni, a svakako da bi ispred Fofane morala da bude legenda crno-belih kao što je Saša Ilić.

Ovako, napadač iz Obale Slonovače je ubedljivo odneo pobedu sa 4.143 glasova odnosno 53 odsto, daleko ispred Škuletića koji je dobio svega 1.622 glasa što je 21 odsto, a na trećem mestu je Ilić (576), iza koga su ostali Danko Lazović i Nikola Drinčić.

Komentari / 0

Ostavite komentar