Beograd: Teška nesreća, poginuo Bugarin

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila noćas u 2.51 na Kružnom putu kod Orlovače u Beogradu poginuo je bugarski državljanin starosti od oko 45 godina, a osmoro ljudi je povređeno, uključujući četvorogodišnju devojčicu. Dva automobila sudarila su se čeono na delu Kružnog puta između tunela Straževica i Lipak.

Srbija 21.12.2014 | 11:35
Beograd: Teška nesreća, poginuo Bugarin

Kako je Tanjugu rekla portparol beogradske Hitne pomoći dr Nada Macura, na teren su po pozivu u 2.51 minuta izašle četiri lekarske ekipe, koje su sve povređene prevezli u Urgentni centar.

Reč je o vozilima stranih državljana registarskih tablica Bugarske i Makedonije, dodala je Macura.

U toj nezgodi je teško povređena ženska osoba od oko 40 godina, koja je zadobila tešku povredu glave i prevezena je na reanimaciju Urgentnog centra.

Među povređenima su i muškarac od oko 42 godine, koji je zadobio razderotinu glave, muškarac od oko 36 godina, zadobio povredu glave i leve potkolenice, zatim muškarac od oko 50 godina, koji je zadobio povredu glave, grudnog koša i stomaka, muškarac od oko 33 godine, sa povredom obe noge i stomaka i ženska osoba od oko 38 godina, koja je zadobila lakšu povredu glave i obe potkolenice.

Devojčica je zadobila povredu glave i bila je ugruvana, rekla je Macura.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar