Ovi ''penzosi'' bi osvojili LŠ!

Život ide dalje, mladi stasavaju u zvezde, a zvezde idu na zaslužen odmor i pošteno stečenu penziju. Kakva imena su ove godine okačila kopačke o klin, sigurno će se pričati decenijama unapred, a kada bi se sastavila ekipa od novopečenih penzionera, dobio bi se kolektiv koji bi se glatko borio za trofej Lige šampiona.

Fudbal 21.12.2014 | 14:40
Ovi ''penzosi'' bi osvojili LŠ!

Na golu penzionera bio bi bivši golman Arsenala Manuel Almunija koji je odlučio da prestane sa aktivnim bavljenjem fudbala u ekipi Votforda, dok bi slabiji deo odbrane činili Danijel Van Bujten i Erik Abidal.

Nadamo se da se dvojica gore pomenutih neće naljutiti, ali veći trag u fudbalu svakako su ostavili bivši kapiteni Barselone i Intera Karles Pujol i Havijer Zaneti.

Kako se približavamo napadu, sve veće legende su u pitanju, pa se kao zadnji vezni našao Huan Sebastijan Veron koji je poslednju godinu u kopačkama proveo u Estudijantesu. Levo bi bio asistent trenera Mančester junajteda Rajan Gigs, a desno veliki majstor i bivši član Milana Klarens Sedorf.

Šef snajperskog voda je odmah iza špiceva, a ime mu je Antonio Avgusto Ribeiro Reis Junior ili samo jednostavno - Žuninjo. A, onda, dolaze dve velike zvezde, koje bi sigurno bile efikasnije od mnogih tandema u napadu i danas, a u pitanju su Rivaldo i Tijeri Anri.

Jasno je da ovi momci sigurno još uvek nisu spremni za partiju šaha na Kalemegdanu.

Komentari / 0

Ostavite komentar