Klop: Kao idioti smo!

Čuveni trener Borusije iz Dortmunda smatra da je svaka kritika igre njegove ekipe opravdana. "Bilo kakva kritika na naš račun je potpuno opravdana. Stojimo ovde kao potpuni idioti...", rekao je Klop posle poraza od Verdera (1:2).

Fudbal 21.12.2014 | 15:40
Klop: Kao idioti smo!

Borusija iz Dortmunda je sezonu 2014/2015 dočekala spremna da napadne novu titulu prvaka Nemačke i da u Ligi šampiona dogura što dalje. Plasman u evro takmičenja se podrazumevao.

Osim Lige šampiona, gde su "milioneri" bez problema stigli do osmine finala, na drugim frontovima puleni Jirgena Klopa prolaze kroz težak period, najgori poslednjih nekoliko godina.

Borusija je u subotu doživela deseti poraz u Bundesligi. Na samo sedam utakmica nije izgubila, od toga je dobila četiri meča. Kada se sumiraju rezultati, ekipa koja se pre godinu i po dana borila za titulu prvaka Evrope sada je na pretposlednjem mestu, s tim što će u slučaju pobede Frajburga 2014. godinu završiti kao "fenjeraš".

Razočaranje na Vestfalenu je ogromno, a o tome svedoče i reči trenera posle izgubljene utakmice na Vezeru u Bremenu od direktnog konkurenta u borbi za opstanak.

"Najbolja vest danas je da nema više fudbala u 2014", počeo je Klop.

"Bilo kakva kritika na naš račun je potpuno opravdana. Stojimo ovde kao potpuni idioti... Sada imamo tri nedelje da se pripremimo za nastavak prvenstva, moramo da zasučemo rukave, jer možemo da se izvučemo iz ovoga", ocenio je uspešni trener.

Komentari / 0

Ostavite komentar