Mitrović: Naći ću Ivaninog ubicu!

"Jedini način da budem siguran da će policija istražiti slučaj do kraja i da će pronaći i osuditi ljude koji su joj stavili braunilu i prodali veoma opasnu anesteziju jeste da sebe postavim u centar događaja", smatra Željko Mitrović.

Srbija 20.12.2014 | 12:03
Mitrović: Naći ću Ivaninog ubicu!

Željko Mitrović, vlasnik Pinka, kaže da će učiniti sve da se reši misterija smrti Ivane Bakić Bodrožić (31), koja je bila zaposlena u njegovoj kompaniji.

Nesrećna devojka, podsetimo, pronađena je mrtva u sobi 326 u beogradskom hotelu „Hajat“.

- Jedini način da budem siguran da će policija istražiti slučaj do kraja i da će pronaći i osuditi ljude koji su joj stavili braunilu i prodali veoma opasnu anesteziju jeste da sebe postavim u centar događaja. Iskustvo mi kaže da je moje ime dovoljno da privuče pažnju i medija i policije - rekao je Mitrović.

Propofol sa VMA

Ivana Bakić Bodrožić, prema nezvaničnim informacijama, preminula je od prevelike doze anestetika propofola, koji ne može da se kupi u slobodnoj prodaji, čak ni uz recept. Anestetik koji je bio koban za nju, kako se sumnja, nabavila je od drugarice koja je zaposlena na VMA.

Kako je Kurir pisao, policija sumnja da joj je braunilu, koja je pronađena u njenoj ruci posle smrti, stavio muškarac, medicinski tehničar sa iste klinike.

- Koliko znam, policija je na dobrom putu da razotkrije kriminalce i ubice raspoređene u zdravstvenim institucijama! Ovo je najmanje što sam mogao da uradim za Ivanu i siguran sam da bi i ona isto uradila za mene! - dodao je vlasnik televizije Pink, na kojoj je Ivana radila nekoliko godina.

Pregledani snimci

U istrazi o smrti devojke u hotelskoj sobi policija je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, saslušala veliki broj svedoka.

- Saslušana je medicinska sestra, inače Ivanina dugogodišnja drugarica, za koju se sumnja da je na crno nabavila smrtonosni anestetik i prodala ga pokojnoj devojci - kaže izvor iz istrage.

Detaljno su, kako navodi, pregledani snimci sa sigurnosnih kamera iz hotela „Hajat“, kao i sadržaji njenog mobilnog telefona i laptop računara.

- Urađene su toksikološke analize, uzeti DNK tragovi sa lica mesta, kao i otisci prstiju s braunile - dodaje sagovornik iz istrage.

Izvor: Kurir

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

petar

20.12.2014 11:57

Sram ga bilo,ako je covjek neka javno kaze kad će njegov sin u zatvor ...

ODGOVORITE
Name

kkk

20.12.2014 13:02

Kad ce Mitroviću tvoj sin u zatvor i koliko će biti osudjen...?Gukni golube

ODGOVORITE
Name

Grijesite za sina

20.12.2014 13:24

Ako neko nije čitao štampu jasno je pisalo da je vještačenjem kamera utvrđeno da je njegov sin prošao kroz zeleno

ODGOVORITE
Name

MILOŠ

20.12.2014 14:08

Od 1997 godine,pravda je u rukama onih koji imaju novac!

ODGOVORITE
Name

Gile

21.12.2014 05:08

Njegov sin je prosao kroz zeleno i to je sto posto tako pasalo pojedincima ili ne! Cim neko ima novac vi ga odmah na vjesala. Ko je vama neradnicima kriv sto ste glupi! Sjedite po cijeli dan i pisete komentare , glumite pametnjakovice umjesto da sebi trazite bilo kakav posao.

ODGOVORITE