EL: Raspored crveno-bijelih u Top 16

Košarkaši Crvene zvezde takmičenje u Top 16 fazi Evrolige započenje drugog dana 2015. godine kada će u beogradskoj Kombank areni ugostiti madridski Real od 19 časova.

Košarka 20.12.2014 | 16:00
EL: Raspored crveno-bijelih u Top 16

Zanimljivo, Madriđani su i ove godine, takođe 2. januara gostovali u Beogradu, ali su tada na startu Top 16 igrali sa Partizanom.

Zvezda će u drugom kolu (8. januar, 20.45) igrati u Tel Avivu protiv Makabija, koga dobro poznaje iz prošle sezone, dok će u trećem (15-16. januar)kasnije dočekati Galatasaraj, nedugo nakon stvorene loše atmosfere usled ubistva navijača crveno-belih Marka Ivkovića u Istanbulu, uoči meča ova dva tima.

U četvrtom kolu sledi put u Barselonu na megdan španskom velikanu u Blaugrani, u narednom će dočekati Albu na čijoj klupi sedi Saša Obradović, pa Žalgiris, dok će prvi krug okončati gostovanjem Panatinaikosu, starom znancu iz prošle sezone.

Osmo kolo počinje 26. i 27. februara i Zvezda će igrati redom sa istim rivalima, samo što će biti domaćin ekipa kojima je gostovala i obrnuto, a Top 16 fazu završiće 9. ili 10. aprila na svom terenu protiv PAO.

Komentari / 0

Ostavite komentar