Lil traži Škuletića! Šta kaže Partizan?

Menadžer Radojica Božović potvrdio je da su u toku pregovori sa francuskim klubom, dodavši da to nije sve...

Fudbal 19.12.2014 | 23:01
Lil traži Škuletića! Šta kaže Partizan?

Najbolji strelac Partizana i srpskog fudbala, Petar Škuletić, lako bi mogao da nastavi karijeru u inostranstvu, ali "sve je u rukama crno-belih", tvrdi njegov menadžer Radojica Božović.

Francuski sportski list "L'Ekip" objavio je da su predstavnici Lila poslednjih nedelja više puta videli Škuletića na delu, ali da trenutno postoji razmimoilaženje u pogledu obeštećenja koje bi trebalo platiti Partizanu.

Iz Humske 1, navodno, traže između tri i četiri miliona evra, dok je letošnji učesnik kvalifikacija za Ligu šampiona spreman da za strelca 21 gola u 28 zvaničnih utakmica ove sezone izdvoji oko dva i po miliona.

"L'Ekip" dodaje da su za stamenog napadača zainteresovani i neki klubovi iz Engleske...

"Pregovaramo sa Lilom. Interesovanje i ponuda postoje već neko vreme, ali ništa nije dogovoreno. Pored Francuza, koji su veoma korektni, u igri su još tri velika kluba i rekao bih da sve ide svojim tokom", potvrdio je za "Sport" Radojica Rajo Božović.

On je naglasio da će presudan za dalju igračku sudbinu Petra Škuletića biti - interes Partizana.

"Kako klub odluči, tako će biti, taman došla ponuda Real Madrida. Ako crno-beli i trener Nikolić drugačije razmišljaju, mi ćemo im izaći u susret bez pogovora".

Utisak je da će sve biti jasnije u danima posle izborne Skupštine FK Partizan, čiji termin je sreda, 24. decembar u 16 časova.

Komentari / 0

Ostavite komentar