Vilas-Boas drvlje i kamenje po Totenhemu!

„Za dve godine izgubio sam Van der Varta, Modrića, Bejla i sva obećanja ostala su neispunjena’’, rekao je portugalski trener.

Fudbal 19.12.2014 | 08:20
Vilas-Boas drvlje i kamenje po Totenhemu!

Trener Zenita Andre Vilas-Boas u intervjuu za britanski ITV osvrnuo se na period koji je proveo na klupi Totenhema. Portugalac se u Londonu proveo kao bos po trnju, poraz od 5:0 protiv Liverpula direktno ga je koštao posla, ali on ipak vidi krivca u predsedniku kluba sa Vajt Hart Lejna Danijelu Leviju koji, prema Boasovim rečima, nije ispunio skoro nijedno obećanje koje je dao u tom periodu.

Mladi trener potrajao je sezonu i po u Londonu, sve se neslavno završilo, ali problem izgleda nije bio u njemu. Danijel Levi nije držao reč i 37-godišnji Boas nije imao tim kakav je zamišljao.

„Bilo je mnogo obećanja koja se nisu ostvarila. Predsednik mi je rekao da želi da Totenhem ima konkurentniju ekipu. Ali ubrzo zatim, Modrić je otišao, a mi nismo uspeli da dovedemo igrače koje smo hteli poput Mutinja, Vilijana, Oskara i Leandra Damijaa. Za dve godine izgubio sam Van der Varta, Modrića, Bejla i sva obećanja ostala su neispunjena. Trenirao sam igrače koje nisam sam izabrao”, istakao je Vilas-Boas za ITV.

Komentari / 0

Ostavite komentar