Novi napad na Lalatovića!

„Možda se Avramovski povređuje zbog loših Zvezdinih treninga pod Lalatovićevom palicom? Sve ostalo je površan alibi i zamena teza zato što nije postigao željene rezultate", kaže Igor Angelovski.

Fudbal 18.12.2014 | 19:20
Novi napad na Lalatovića!

Tek što je zatvoren front sa Đorđem Rakićem, na pragu je novi sa Danijelom Avramovskim. Zapravo ne direktno, već posredno. Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović je za jesenji učinak Avramovskog, koji je na terenu zbog raznih stvari proveo svega 164 minuta, okrivio njegovu zapuštenost, odnosno problem sa stomakom i uništenim zubima, a ekspresno je dobio odgovor od kolege iz Rabotničkog Igora Angelovskog.

„Poručio bih Zvezdinom treneru da ne traži alibi za slabe rezultate izjavom da je Avramovski zapušten u Makedoniji. On je sa Rabotničkim igrao kvalifikacije za Ligu šampiona, nalazio se u odličnoj formi, a zbog njegovih tadašnjih nastupa, Zvezda ga je i angažovala. On je prošao pripreme pod Lalatovićevim vođstvom i ne mogu sada zubi da budu problem za njegovo stanje. Pre potpisa prošao je kompletne lekarske preglede, tako da su te Lalatovićeve izjave samo alibi za to što nije konkurentan Partizanu“, rekao je Angelovski.

Trener Rabotničkog nije stao na tome, već je otišao i korak dalje.
„Možda se Avramovski povređuje zbog loših treninga Zvezde pod palicom Lalatovića? Sve ostalo je površan alibi i zamena teza zato što nije postigao željene rezultate. Šta je on, trener ili zubar?“, pitao je na kraju Angelovski.

Komentari / 0

Ostavite komentar