EL: Ko će biti drugi - Zvezda ili Kuća?!

Drugi ili treći... Crvena zvezda ili Laboral Kuća? U direktnom "obračunu" u praznoj dvorani "Pionir" košarkaši srpskog i kluba iz Španije će u poslednjem kolu prve faze Evrolige odlučitivati o konačnom poretku u grupi D.

Košarka 18.12.2014 | 19:00
EL: Ko će biti drugi - Zvezda ili Kuća?!

Crveno-beli su osnovni zadatak ispunili i plasirali se u Top 16, tako da mnogi kažu da je manje bitno s koje startne pozicije će dočekati novih 14 utakmica elitnog takmičenja.

Zvezda je u Vitoriji deklasirala Laboral sa 86:66, a ono što je zaista fascinantno je da trener Dejan Radonjić od dolaska u klub sa Kalemegdana nema poraz od timova iz Španije. Bilans mu je 7-0!

Gosti iz Baskije su posle poraza od Beograđana promenili trenera, malo su osvežili i tim, i sada izgledaju nešto bolje nego pre mesec dana. Olakšavajuća okolnost će im svakako biti što se duel u "Pioniru", zbog kazne Evrolige, igra bez prisustva publike. Ali biće čudno i crveno-belima, jer će im "podršku" pružati samo fotografije onih koji su kupili kartu i tako pomogli klubu da otplati kaznu.

Bilo kako bilo, Zvezda je u prvom delu takmičenja demonstrirala visok nivo kvaliteta, a u petak uveče će znati i sa kim će ukrstiti koplja u Top 16.

Komentari / 0

Ostavite komentar