Alivodić želi u Partizan!

Bivši igrač Vojvodine u završnoj fazi pregovora sa crno-belima, na obostrano zadovoljstvo. "Verujem da ćemo u narednih nekoliko dana sklopiti saradnju".

Fudbal 18.12.2014 | 16:20
Alivodić želi u Partizan!

Kao i prošlog leta, dovođenje Envera Alivodića (29) velika je želja Partizana. Po svemu sudeći, sada će biti ostvarena.

BIvši vezista Vojvodine, sada slobodan igrač, lako bi mogao da se preseli u Humsku, gde bi ponovo sarađivao sa Miroslavom Vulićevićem i Petrom Škuletićem i trenerom Markom Nikolićem.

To je potvrdio i u izjavi beogradskoj sportskoj štampi.

"Obostrana želja za saradnjom postoji, ali su ostali još neki razgovori da se priča konkretizuje, pa hajde da i to sačekamo... Kažem to samo zato što je i letos malo nedostalo da se priča privede kraju na pravi način, no isprečilo se obeštećenje koje je Vojvodina potraživala i nismo se dogovorili. Sada nema prepreke. Međutim, da ne trčimo pred rudu bez potrebe", rekao je Alivodić.

Ofanzivni vezista potvrdio je da je u kontaktu sa trenerom Markom Nikolićem.

"Želja da dođem u Humsku je obostrana i verujem da ćemo u narednih nekoliko dana sklopiti saradnju".

Alivodić je napustio Vojvodinu posle skoro dve godine saradnje, a u dresu Novosađana ostavio je dubok trag. Dao je ogroman doprinos osvajanju prvog trofeja Kupa Srbije u klupskoj istoriji.

Prethodno je nastupao za Novi Pazar, kiparski Enozis, BSK Borču, Čukarički i kratko za Radnički iz Niša, kojem ga je njegov matični Pazar pozajmio na početku karijere.

Na stadionu Partizana postigao je jedan od najlepših golova u karijeri.

Komentari / 0

Ostavite komentar