Elizabeta II silazi sa trona?

Kladioničari predviđaju da će britanska kraljica Elizabeta objaviti abdikaciju u predstojećem božićnom obraćanju naciji.

Zabava 18.12.2014 | 09:06
Elizabeta II silazi sa trona?

Vodeća bitanska kladionica Koral ukinula je klađenja na kraljicu Elizabetu II. nakon navale kladioničara koji se klade da će britanska kraljica objaviti abdikaciju u božićnom obraćanju naciji.

Izgledi su bili 10:1 da će njeno Veličanstvo objaviti odluku da napušta tron, ali neuobičajena događanja na kladionicama bila su alarmantna i primorala Koral da obustavi klađenje.

"Celu godinu kruže razne spekulacije o sudbini britanske kraljice, ali današnje opklade su nas iznenadile, rekao je portparol Korala Nikola Mekgidi.

"Što se nas tiče, zaključili smo da tamo gde ima dima, ima i vatre, pa smo odlučili da preduzmemo mere opreza i obustavimo klađenje".

Portparol Bakingemske palate nije želeo da komentariše događanja na kladionicama, samo je podsetio na kraljičino obećanje iz 1947. godine, koje je obavila na svoj 21. rođendan.

Tada je mlada kraljica objavila da će celi svoj život, bio on dug ili kratak, služiti svome narodu.

Kraljica Elizabeta II. sledeće godine mogla bi postati monarh s najdužim stažom u Velikoj Britaniji, koji drži kraljica Viktorija, koja je vladala 63 godine i sedam meseci, prenose mediji.

Izvor: Novosti

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Md

18.12.2014 12:05

Dosta je parazit i gulila glupe Engleze

ODGOVORITE
Name

nedjo2

18.12.2014 14:14

Kud procita ovu vest necu moci veceras spavat

ODGOVORITE
Name

Obican covek

18.12.2014 15:14

Poklapa se sa odlukom Nikolića Tomislava. Da će otići sa Vučićem.Ljepše mu stoji da ide sa njom. Bivši mu kum Šešelj je pokušao sa Holandskom kraljicom i nije uspio.Priznao je taj poraz javno. Evo mu prilika da pobjedi bar negdje Voju i R****ri Englesku kraljicu. Rukavica je bačena.Napred Tomo. Pozdrav svim dobrim ljudima..

ODGOVORITE