Kuće i sušare na meti pljačkaša

Za sada nepoznata lica provalila su u više porodičnih kuća i pomoćnih objekata na području opštine Han Pijesak, a na meti pljačkaša bili su suvo meso, motorne pile, bušilice, mobilni telefoni, alat.

Republika Srpska 02.12.2014 | 11:16
Kuće i sušare na meti pljačkaša

U mjestu Japaga nepoznata lica su u noći između nedjelje, 30. novembra i ponedjeljka, 1. decembra provalila u porodične kuće i pomoćne objekte u vlasništvu lica čiji su inicijali Z.M. i D.M., saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Ukradene su dvije motorne pile, dvije bušilice i dva mobilna telefona, dok je iz sušara ukradeno sirovo i suvo meso, a iz nezaključanih vozila u vlasništvu lica čiji su inicijali V.M. i D.M. ukradena su dva CD-a i lična dokumenta.

U mjestu Malo Polje nepoznata lica su iz sušare, u vlasništvu lica čiji su inicijali D.R, ukrala suvo meso i dvije bušilice.

Za vrijeme uviđaja utvrđeno je i da je izvršena teška krađa iz objekta "Silvanus", gdje su ukradene četiri motorne pile, kao i provala u vikend kuću u vlasništvu lica čiji su inicijali B.P. iz koje je ukraden električni i ručni alat.

U toku je rad na rasvjetljavanju ovih krivičnih djela.

Policija je uhapsila lice čiji su inicijali Z.R., osumnjičeno da je nakon verbalne prepirke sa vlasnikom jednog ugostiteljskog objekta u Istočnom Novom Sarajevu pijan ušao u svoje vozilo i namjerno udario u objekat, polomivši portale i stakla.

 

Izvor: Srna

Komentari / 0

Ostavite komentar