Neven pomaže izbjeglicama!

Svaka čast, Nevene! Srpski defanzivac Neven Subotić se godinama bavi humanitarnim radom, a ovoga puta uključio se u akciju za pomoć izbeglicama pregeglih iz ratom zahvaćenih područja u Iraku i Siriji.

Fudbal 29.11.2014 | 16:30
Neven pomaže izbjeglicama!

Cilj akcije je da se što većem broju izbeglica pruži utočište na teritoriji Turske, a organizator je Crveni krst te zemlje. Subotić se rado odazvao pozivu da pomogne i promoviše humanitarnu akciju koja pomaže onima kojima je to zaista potrebno.

’’Želim da pomognem izbeglicama zato što svako ljudsko biće, bilo ono nekome otac, majka, sin ili ćerka ima pravo na zdravlje, bezbednost i šansu da ostvari svoje snove. Žrtve ratova trebalo bi da dobiju priliku da nastave svoj život u nekim normalnim, pristojnim uslovima’’, poručio je 25-godišnji defanzivac Borusije Dortmund.

I sam Neven Subotić je nekada proživeo istu sudbinu pošto je njegova porodica bila prinuđena da izbegne iz ratom zahvaćene Bosne i Hercegovine kada je Neven imao samo pet godina. Srpski fudbaler ima razumevanja za ljude koji su doživeli sličnu sudbinu i na tome mu treba odati priznanje.

Komentari / 0

Ostavite komentar