EL: PAO pobjedio, navijači zviždali!

Deo navijača Panatinaikosa zviždao i pevao tokom minuta ćutanja posvećenog ubijenom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću uoči meča u kojem su "zeleni" lako savladali Bajern. Povreda Micića.

Košarka 29.11.2014 | 10:10
EL: PAO pobjedio, navijači zviždali!

Sramota!

Poput bezobrazluka i nekulture u Istanbulu, isto se dogodilo, začuđujuće, i u Atini.

Deo navijača Panatinaikosa nije mogao da se kontroliše, pa je tokom minuta ćutanja posvećenog ubijenom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću, zviždao i pevao uvredljive pesme na račun Olimpijakosa, čiji su navijači u bratskim odnosima sa pristalicama crveno-belih.

Isto je bilo nedavno u Istanbulu, kada su samo nekoliko dana posle ubistva Ivkovića, navijači Galatasaraja, čiji ga je pripadnik i ubio, zviždali dok su ostali odavali poštu.

Ovakav potez posebno čudi od "zelenih", čiji je dugogodišnji trener bio Željko Obradović.

Što se tiče utakmice 7. kola Evrolige, Panatinaikos je lako savladao Bajern Minhen - 87:72, pošto je od početka imao prednost.

Najefikasniji igrač pobedničkog tima bio je Ej-Džej Sloter sa 17 poena, dok je jedan manje postigao Mavrokefalidis.

Goste je predvodio Bo Mekejleb sa 15, Robin Bencing je ubacio 14, Duško Savanović 13... Vasilije Micić meč je završio sa sedam poena, a Vladimir Štimac sa pet.

Micić je, međutim, meč završio već na startu treće četvrtine, pošto je zbog povrede desne ruke u suzama napustio teren.

Bio je ovo šesti poraz Bavaraca, tako da ekipa Svetislava Pešića više nema čemu da se nada u Evroligi, osim sticanju iskustva u mečevima sa jakim rivalima. PAO je ostao na drugom mestu, koje deli sa Fenerbahčeom.

Komentari / 0

Ostavite komentar