Todorić: Još ništa od pojačanja

Partizan u nedeljnom "večitom" derbiju želi prvenstveno da pruži maksimum, Zvezda je "po svemu" favorit.

Košarka 28.11.2014 | 11:20
Todorić: Još ništa od pojačanja

Ekipa Partizana odigrala je već trećinu regularnog dela ABA lige (skor 5-4) i 70 odsto grupne faze Evrokupa (1-6) bez pravog, kvalitetnog startnog plejmejkera.
Teret igre na toj poziciji junački nosi Milenko Tepić, a u praksi se pokazalo da mu najbolje pomaže krilni centar Milan Mačvan, koga od povratka u crno-beli tabor muče sitne povrede, pa tako nije igrao ni u Turskoj protiv Banvita.

Dvadesetogodišnji Boris Dalo još ne može da doprinese na željeni način, pogotovo u Evrokupu.

Nažalost armije navijača, to su snage sa kojima će crno-beli morati da iznesu i naredni period, uz napomenu da se vrlo brzo očekuje Dragan Milosavljević.

"Nemam ništa da kažem na tu temu (dovođenja plejmejkera). Sve to ide kilavo", rekao je Dragan Todorić za "Sportski žurnal" i dodao da pregovori sa Sašom Pavlovićem stoje u mestu.

Sportski direktor crno-belih prokomentarisao je i rastanak sa Đokom Šalićem.

"Bio je nezadovoljan statusom i želeo da ode negde gde će igrati više. Imali smo za njega dugoročne planove, on je očigledno mislio drugačije i rekli smo da mu nećemo praviti probleme".

Crno-belima u nedelju od 19 časova predstoji duel sa Crvenom zvezdom Telekom, u kome će posle mnogo godina biti autsajderi "na papiru".

"Zvezda je po svemu favorit. Dok je ona pravila tim za prolaz u Top 16 Evrolige, mi smo se manje bavili sportskim stvarima, a više nekim drugim, o kojima se već sve zna".

"Tim nam je podmlađen, nismo ni kompletirani, ali evidentno je da se podižemo. U nedelju želimo da pružimo maksimum i odigramo dobru utakmicu", poručio je Todorić.

Komentari / 0

Ostavite komentar