LE: Partizan dobar, ali opet izgubio!

Fudbaleri Partizana poraženi su od Totenhema minimalnim rezultatom, iako su odlično odigrali na Vajt Hart Lejnu u petom kolu Lige Evrope.

Fudbal 27.11.2014 | 23:19
LE: Partizan dobar, ali opet izgubio!

"Crno-beli" su igrali otvoreno i imali nekoliko sjajnih šansi preko Škuletića, Ninkovića, Živkovića i Volkova, ali su ipak doživeli četvrti poraz.

Meč je odlučio pogodak Benžamina Stambulija početkom drugog dela, iz odbitka posle stative Roberta Soldada. Danko Lazović je odigrao najbolji meč u crno-belom dresu, kreirao nekoliko šansi, ali je Loris ostao nesavladan.

Od početka meča oba tima su igrala otvoreno, tražila gol, te lepim akcijama zabavljali publiku na Vajt Hart Lejnu. Domaćin je prvo pretio udarcima Soldada i Lamele sa distance, dok je Partizan pokušavao ubacivanjima za Škuletića.

Prvu gol šansu imali su crno-beli, Grbić je pronašao Lazovića u kaznenom, ali je napadač Partizana šutirao preko gola. Ziver je u 30. minutu posle fantastičnog dodavanja Lazovića imao Škuletić, ali je umesto da šutira pokušao da predribla Lorisa.

Prvo poluvreme je tri puta prekidano uletanjem igrača na teren, pa je sudija pet minuta pre pauze poslao igrače na desetak minuta u svlačionicu.

Totenhem stiže do pobede u prvom napadu u drugom poluvremenu. Benžamin Stambuli je namestio gol šansu Soldadu, Španac pogađa stativu, ali se lopta odbija do Francuza koji je ubacuje u gol.

U nastavku utakmice timovi su igrali još ofanzivnije, Lazović je kreirao šanse uz Grbiča Živkoviću, koji ih ne koristi, dok Loris sjajnom paradom zaustavlja šut Volkova glavom.

S druge strane, Lukač je odbranio šut Soldada iz situacije jedan na jedan, a potom fenomemalan udarac Lamele u nadoknadi vremena.

Partizan iz pet mečeva ima samo jedan bod, a od Evrope će se oprostiti protiv grčkog Asterasa 11. decembra pred svojim navijačima. Totenhem je na korak od osvajanja grupe, dovoljan mu je remi u Istanbulu sa Bešiktašem.

Liga Evrope, 5. kolo:
Totenhem – Partizan 1:0 (0:0)
Stambuli 49
Asteras – Bešiktaš 2:2 (0:1)
Bareles 72, Para 83 – Ba 15, Tore 61

Komentari / 0

Ostavite komentar