Žigić od danas opet igrač Birmingema!

„Razgovarao sam već s njim, mislim da on ima želju da igra za nas i ponudi nešto novo", rekao menadžer Birmingema Geri Rouvet.

Fudbal 27.11.2014 | 18:20
Žigić od danas opet igrač Birmingema!

Postoji ozbiljna mogućnost da će se navijači Birmingema večeras opijati u lokalnim pabovima i nazdravljati u čast Nikole Žigića! Bivši srpski reprezentativac, koji od juna nema klub, na pola koraka je od povratka u redove kluba sa Sent Endrujza.

Naime, menadžer Birmingema Gari Rouvet potvrdio je za lokalne medije da će danas imati sastanak sa gorostasom iz Krivaje, te da postoji ozbiljna mogućnost da se Žigić vrati na mesto uspeha.
„Danas ću sesti za sto sa Nikolom i videti da li postoji interes da se on vrati u Birmingem. Razgovarao sam već s njim, mislim da on ima želju da igra za nas i ponudi nešto novo. On je tip igrača koji može da koristi svakom treneru, potrebno je da znate da ga koriastite“, rekao je Geri Rouvet.

Na pitanje da li Žigić ima prenaglašene finansijske zahteve, menadžer Birmingema je imao spreman odgovor:
„Nije to razlog zbog kojeg Nikola još nije potpisao. On je svestan kakva je finansijska situacija u klubu, ali on želi da ostane u Engleskoj.“

Nekadašnji napadač Crvene zvezde je jedan od najznačajnijih igrača u novijoj istoriji Birmingema. Njegovi golom Birmignem je 2011.godine savladao Arsenal i osvojio Liga kup, prvi trofej posle 48 godina. Za klub sa Sent Endrujza Žigić je odigrao 128 mečeva i postigao 32 gola. Prošle sezone Žigić je pogotkom u poslednjem kolu protiv Boltona sačuvao Birmingem u Čempionšipu.

Žigić bi predstavljao kapitalno pojačanje za Garija Rouveta. Birmingem je ove sezone postigao samo 15 ligaških golova...

Komentari / 0

Ostavite komentar