Vojvodina ''pazari'' u Banjaluci!

Na meti novosadskog superligaša je talentovati, 21-godišnji fudbaler banjalučkog Borca Aleksandar Subić.

Fudbal 27.11.2014 | 12:10
Vojvodina ''pazari'' u Banjaluci!

Povremeni reprezentativac mlade selekcije BiH i standardan prvotimac banjalučkog Borca, Aleksandar Subić, nalazi se na meti Vojvodine.

Subić je u 13 mečeva postigao dva pogotka, kojima je svom timu doneo šest bodova (jedini je zatresao mrežu u duelima sa Zrinjskim i Čelikom, oba meča na Gradskom stadionu završena pobjedom Banjalučana 1:0).

Dobre igre nisu ostale nezapažene, pa je za njegove usluge interesovanje pokazala Vojvodina. Trener Novosađana Zoran Marić, u vreme dok je sedeo na klupi banjalučkog premijerligaša, imao je uvid u Subićeve igre, s obzirom da je on tada bio među najistaknutijim juniorima i polako kucao na vrata prvog tima.

U redovima Voše već igraju dva igrača iz Republike Srpske, Trebinjac Mijat Gaćinović i Banjalučanin Srđan Babić, ali će oni po svemu sudeći napustiti "Karađorđe" ove zime, tako da su crveno-beli već krenuli u potragu za zamenama.

Izbor je pao na mladog Subića, sa kojim su razgovori počeli pre dva dana i očekuje se da uskoro budu konkretizovani, piše "EuroBlic".

"Raspitivao sam se za Subića, koji je svojevremeno bio jedan od najtalentovanijih igrača. Znam da je i mladi reprezentativac i voleo bih da ga vidim u Vojvodini", priznao je trener "lala" Zoran Marić.

Ranije se za Subića interesovala i Mlada Boleslav iz Češke.

"Ako se za mene interesuje Vojvodina i trener Marić, onda je to za mene velika čast. Moram biti iskren i reći da me niko nije zvao, a ne znam da li je neki poziv stigao u klub. Znam da je letos i tokom jeseni bilo nekih ponuda iz Češke", iskren je Subić.

Ipak, talentovani fudbaler ne želi da žuri.

"Želim prvo malo da se odmorim posle naporne polusezone, a biće vremena da razgovaram sa zainteresovanim klubovima".

U Borcu sigurno neće praviti probleme igračima koji žele da odu u inostranstvo, naravno uz adekvatno obeštećenje. Subićeva vrednost procenjena je na 50.000 evra.

Komentari / 0

Ostavite komentar