Budva: Pronađeno tijelo Rusa

Tijelo ruskog državljanina Nikolaja Solovjeva pronađeno je kod stare tvrđave Mogren u Budvi, a preliminarni nalazi obdukcije ukazuju da nije bilo tragova nasilja.

Region 27.11.2014 | 09:36
Budva: Pronađeno tijelo Rusa

Leš Rusa juče je pronašao radnik budvanskog komunalnog preduzeća dok je čistio prostor oko tvrđave, iznad istoimene budvanske plaže - Mogren, nakon čega je pozvao policiju, javljaju crnogorski štampani mediji.

Među kamenim zidovima dva vijeka starog utvrđenja radnik je u srijedu ugledao tijelo, a kasnije je utvrđeno  da je to tridesetsedmogodišnji Solovjev.

Tijelo, po nalogu višeg državnog tužioca, odmah je transportovano na obdukciju u Podgoricu. Pravi uzrok smrti Rusa još nije poznat, ali preliminarni nalazi obdukcije, ukazuju da nije bilo tragova nasilja.

Policijski inspektori u međuvremenu kontaktirali su rodbinu i poznanike Nikolaja Solovjeva, kako bi im eventualno pomogli u istrazi.

Stara tvrđava - nekadašnje austrougarsko utvrđenje, do kojeg od Jadranske magistrale kroz šumu, vodi uski makadamski put, godinama unazad služila je brojnim beskućnicima kao sklonište.

Komentari / 0

Ostavite komentar