Uhapšen ubica Marka Ivkovića

Turski medij "Jurt Gazeteši" objavio je da je ubica Marka Ivkovića uhapšen, a identičnu informaciju objavio je i "Hurijet".

Svijet 26.11.2014 | 19:48
Uhapšen ubica Marka Ivkovića

Navijača Crvene zvezde ubili su huligani Galatasaraja pre utakmice košarkaških klubova u Evroligi prošlog petka, a "Jurt" i "Hurijet" navode da je osumnjičeni za ubistvo uhapšen.

Pet osoba privedeno je prvo na osnovu snimaka, pregledano je oko 300 sati video materijala sa velikog broja kamera, a više od 200 ljudi uključeno je u istragu u okviru četiri specijalna tima. 

Najnovija tehnologija korišćena je kako bi se identifikovala lica i kako bi se otklonile smetnje koje stvaraju loše osvetljenje i slični spoljni faktori. "Hurijet" prenosi da je petoro osumnjičenih dalo određene informacije o osobi koja je izvršila ubistvo, a čiji lik nije bio najjasniji zbog svetla baklji.

Prema prvobitnim informacijama, petorica privedenih koji su bili najbliži mestu zločina negirali su da znaju ko je usmrtio Marka Ivkovića, koji je preminuo u bolnici posle pokušaja reanimacije, ali su promenili iskaz.

 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

1389

26.11.2014 18:56

Presuda je mnogo bitna,na koliko ce ga osuditi.

ODGOVORITE
Name

Delija

26.11.2014 20:43

Ako ubica nije albanac pljunite me ! Siguran sam da je to njihovo nedjelo .

ODGOVORITE
Name

Gogi

27.11.2014 06:50

Zna li se ko ubi onog francuza na utakmici u Beogradu?

ODGOVORITE
Name

mn

27.11.2014 09:43

saucesce porodici ubijenog mladica.nazalost ponasanje navijaca je postalo takvo da se moze ocekivati ovakvih slucajeva.misljenja sam da bi se same navijacke skupine trebali pozabaviti ovim problemom te svako u svom domenu maksimalno sprijeciti ovakvo nesto.navijeti z asvoj tim neznaci divljati,rusiti,paliti i jos gore ubiti samo zato sto su oni protivnici.slazem se s gogijem u slucuju francuskog navijaca,nesto mi nije poznato da se pronasao ubica?

ODGOVORITE