Iza uspješnog muškarca je žena! A iza Mesija...?

Lionel Mesi sinoć je u Ligi šampiona postigao tri gola i postao najbolji strelac u istoriji tog elitnog takmičenja, sa 74 pogotka. On je "institucija" sam po sebi, zvezda Barselone, najbolji fudbaler sveta... Oči javnosti uprte su u njega, niže rekorde kako šutne loptu, a i pored svega toga pokazao je da je u nekim stvarima potpuno običan. Verenica Antonela Rokuzo, sa kojom ima sina Tijaga, njegova je prva ljubav. E, ovo je priča o njoj.

Fudbal 26.11.2014 | 20:25
Iza uspješnog muškarca je žena! A iza Mesija...?

Žena koja stoji iza Lionela Mesija je sasvim "obična devojka" iz Rosarija, koju Mesi poznaje još od detinjstva. Zvanično, započeli su vezu 2008. godine, ali upoznali su se kada su imali samo pet godina, jer je Antonela rođaka njegovog druga.

Lepa Argentinka rođena je 26. februara 1988. godine i studira nutricionizam. Za razliku od devojaka mnogih poznatih fudbalera, nije se mnogo eksponirala u javnosti ili ju je Mesi dugo krio od očiju javnosti.

Svoju ljubav još nisu krunisali brakom, ali najbolja potvrda stigla je nakon četiri godine zabavljanja, 2. novembra 2012. godine kada su dobili sina Tijaga.

- Moja devojka se zove Antonela Rokuzo. Već smo dugo u vezi i srećni smo. Poznajemo se još iz tinejdžerskih dana, u vezi smo tek od decembra 2008. godine i mislim da ćemo uskoro stupiti u brak. Dugo nisam želeo da pričam o našoj vezi jer naša intima nije nešto što bi trebalo da zna svaka osoba na planeti - izjavio je ranije Mesi.

Privrženost porodici Mesi pokazuje tako što sve tetovaže na njegovom telu imaju veze sa njegovim najmilijima. Kada mu se rodio sin Tijago, istetovirao je njegovo ime i otiske prstiju na listu leve noge, dok na levoj lopatici ima lik svoje majke.

Međutim, nije Mesi jedini u porodici koji ima takav običaj. I njegov stariji brat Matijas ima tetovažu Lionela u dresu reprezentacije Argentine.

Komentari / 0

Ostavite komentar