Šaban Šaulić izdao saopštenje povodom veze sa Cucom

Pevač Šaban Šaulić nakon višemesečnih spekulisanja o njegovom navodnom neverstvu i povezivanju sa mladom pevačicom Ivonom Negovanović Cucom, odlučio je da javno reaguje.

Zabava 25.11.2014 | 07:52
Šaban Šaulić izdao saopštenje povodom veze sa Cucom

Iako se suzdržavao od komentara, prilog u jednoj emisiji u kojoj je Cuca govorila o njemu, kao i o tome kako joj je pomogao u karijeri, bila je očigledno kap koja je prelila čašu, pa je Šaban odlučio da napiše saopštenje koje je prosledio medijima:

- Tokom prethodnih meseci moja porodica i ja smo žrtve nezapamćenog medijskog linča u kom su protiv nas sa različitih strana iznošene gnusne neistine koje ugrožavaju naše zdravlje, bezbednost, porodičnu harmoniju, a meni lično dostojanstvo, čast i ugled koje sam godinama bez ikakve mrlje gradio u zemlji i inostranstvu. Uprkos svim našim nadanjima, a mimo svih granica istine, pravde i dobrog ukusa, ova hajka ne jenjava ni nakon više od pola godine. Naprotiv, iz dana u dan sve su veći napori medija da u sprezi sa osobama čija imena ne zaslužuju ni da budu spomenuta, ugroze naše harmonične porodične odnose, duhovni mir i fizičko zdravlje i u krajnjem slučaju i samu egzistenciju - poručio je pevač u saopštenju.

Podsetimo, mlada pevačica je nekoliko puta fotografisana sa pevačem, o njihovoj navodnoj vezi pisalo se mesecima, a jednom prilikom je izjavila da joj je veza sa Šabanom uništila zdravlje. Ipak, nedavno se pojavila i u jednoj emisiji gde je pokazala tetovažu na ruci gde je pisalo "Šaban".

Izvor: Blic

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

istina

25.11.2014 08:04

Kad si već odlučio da nešto kažeš onda je trebalo da kažeš istinu. Svi ljudi greše, ali više su cenjeni ako priznaju grešku.

ODGOVORITE
Name

pd

25.11.2014 08:34

Kot ovdje govori istinu Cuca ili Šaban? Ne mogu da vjerujem ova mlada djevojka istetovirala ime Šabanovo šta je sa ovom omladinom svi se uhvatili mikrofona i pjevaju kome trebaju toliki pjevači u Srbiji?

ODGOVORITE
Name

Šta je istina

25.11.2014 08:58

Nevjerovatno je šta će ona sa šabanom uopšte što se tiče njenog pjevanja tanko ili na ovaj način želi popularnost ko će razumjeti ove mlade ljude šta je njima sada uzor to je po meni strašno.

ODGOVORITE