Mažić opet na Pepea i Ronalda!

Posle burnih scena sa Svetskog prvenstva u Brazilu, došao je trenutak da se najbolji srpski sudija i najbolji fudbaler sveta ponovo sretnu.

Fudbal 24.11.2014 | 19:00
Mažić opet na Pepea i Ronalda!

Milorad Mažić, najbolji srpski sudija, ponovo je od UEFA dobio "jak" meč Lige šampiona.

Posle Barselone, Čelsija, Mančester junajteda, Arsenala, Juventusa, Milana i ostalih, Srbin će suditi i na utakmici Real Madrida.

Mažić je delegiran da vodi meč 5. kola u kom se sastaju šampion Evrope, Real i švajcarski Bazel. Igra se u Švajcarskoj. Arbitru iz Vrbasa biće to deveti meč u Ligi šampiona, u karijeri, a treći ove sezone, posle dobro obavljenog posla na utakmicama APOEL - Ajaks i Olimpijakos - Juventus.

Ali...

Za Mažića će ovo biti izazov više, utoliko što će se ponovo sresti sa Portugalcima, Kristijanom Ronaldom i Pepeom, sada u svojstvu igrača Reala. Naš sudija imao je burne momente sa dvojicom reprezentativaca Portugalije tokom Svetskog prvenstva u Brazilu.

Na utakmici Portugalija - Nemačka, koja je završena rezultatom 0:4, Mažić je pri rezultatu 0:0 dosudio penal nad Marijom Geceom, koji je postojao, a koji je Tomas Miler pretvorio u vođstvo od 1:0. Potom, pri rezultatu 2:0, Mažić je isključio Pepea jer je temperamentni štoper Portugalije udario rukom u lice Milera, a onda dotrčao do njega, uneo mu se u lice, i doduše ne jako, udario glavom o glavu.

Kod obe situacije, i penala i isključenja, najburniji u protestima bili su fudbaleri kojima će Mažić suditi u sredu uveče - Ronaldo i Pepe.

Srećno, Milorade!

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

ja

24.11.2014 18:06

Cuj "nas sudija", valjda je srbijanski sudija

ODGOVORITE
Name

Zoro

24.11.2014 18:10

Naš, nego čiji je.?

ODGOVORITE
Name

mike

24.11.2014 20:53

Bravo mico!!!

ODGOVORITE