Crna Gora - baza i oaza Partizana!

Mnogi fudbaleri, koji su nosili ili nose dres Partizana, poreklom su iz Crne Gore. Crno-beli ne žele da se odreknu svoje značajne baze.

Fudbal 24.11.2014 | 18:45
Crna Gora - baza i oaza Partizana!

Partizan nastavlja da lovi mlade fudbalske talente u Crnoj Gori. Zato će organizovati još jedan fudbalski kamp u Crnoj Gori - u Baru 2015. godine.

Podsetimo se samo nekih fudbalera koji su nosili (ili nose) dres Partizana: Budimir Vujačić, Niša Saveljić, Stevan Jovetić, Ivica Kralj, Ljubomir Radanović, braća Bajović - Miodrag i Milorad, Zoran Batrović, Srđan Radonjić, braća Brnović - Dragoljub i Branko, Branislav Đukanović, Nenad Brnović, Bojan Brnović, Damir Čakar, Andrija Delibašić, Petar Grbić, Petar Škuletić...

Ideje i značaj kampa predstavljen je u nedelju uveče u Baru, a među onima koji su govorili o Partizanu i njegovoj školi bio je i nekadašnji igrač crno-belih, a sada selektor crnogorske reprezentacije Branko Brnović.
"Želim da izrazim posebno zadovoljstvo što Fudbalski klub Partizan pruža mogućnost i deci iz Crne Gore da budu učesnici kampa. Koliko cenim i poštujem rad omladinske škole fudbalskog kluba Partizan i njihovih eminentnih stručnjaka, dovoljno govori i činjenica da je prethodne dve godine polaznik ovog kampa bio i moj sin. Partizan je bio važna stanica velikog broja igrača iz Crne Gore i želeo bih da se taj trend nastavi i u budućnosti", rekao je Brnović, prenosi zvaničan sajt Partizana.

Direktorka Marketinga Partizana Snežana Filipović podsetila je na dugu tradiciju igranja crnogorskih fudbalera u beogradskom klubu.

"Ne treba naglašavati koliko je mladih talenata koji su igrali u Partizanu, a sada su u velikim evropskim klubovima, upravo poniklo sa ovog prostora. Sigurna sam da će i ovaj kamp početkom 2015. godine biti veoma uspešan i da će uz vašu organizaciju kao ljubaznih domaćina, a uz stručno oko trenera naše omladinske škole, biti oaza talenata", rekla je ona.

Fudbalski kamp omladinske škole FK Partizan biće održan u Baru od 10. do 17. januara 2015. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar