Partizan ide na Totenhem da uživa!

"Ovi momci na pravi način predstavljaju Partizan", rekao je trener crno-belih Marko Nikolić posle pobede nad Napretkom, a pred put na utakmicu sa Totenhemom.

Fudbal 24.11.2014 | 15:45
Partizan ide na Totenhem da uživa!

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je zadovoljan večerašnjom pobedom protiv Napretka u Superligi i nastavkom niza dobrih rezultata, ali da njegova ekipa do kraja jesenjeg dela ima još mnogo posla.
Partizan je u nedelju uveče, na svom terenu, pobedio Napredak rezultatom 3:1, u utakmici 13. kola Superlige i stekao šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu i titulu "jesenjeg prvaka".

"Smeta mi način na koji je primljen gol, iz naše neozbiljnosti, ali treba razumeti da ovi igrači u teškim okolnostima žive i rade, a postižu ovakve rezultate. Potpuno smo kontolisali utakmicu i zasluženo pobedili. Ovi momci na pravi način predstavljaju Partizan", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

Partizan je prvi na tabeli sa 34 boda, dok Napredak zauzima pretposlednje 15. mesto sa 10 bodova.

"Zadržali smo pobednički ritam i odličan skor zbog čega sam posebno zadovoljan i sada možemo da uživamo u utakmici u Londonu. Svako voli da igra u Engleskoj, pa tako i mi. Ali, još nismo završili posao, čekaju nas tri mnogo teške i važne utakmice do kraja polusezone", dodao je on.

Komentari / 0

Ostavite komentar